Soheila

Soheila Lashgary

Auktoriserad hudterapeut, specialiserad hudterapeut/Dermatologi, innehar lasercertifikat

Med lång erfarenhet av hudvård i alla dess former, är det viktigt för mig att ständigt delta i allt från specifika kurser till stora hudvårds-kongresser som anordnas runtom i världen. Kunskap är min vägledare för att jag ska kunna erbjuda mina kunder det bästa och allra senaste.

 

Engagemang, lyhördhet och ödmjukhet är mina ledord. Du som kund ska känna att du är i trygga och erfarna händer. Avkoppling, förnyelse och positiv energi är det du har med dig efter avslutad behandling.

Kontakt
Caroline

Caroline Wallbäck 

Auktoriserad hud- och spaterapeut

Jag älskar att hjälpa andra människor, vilket du kommer att märka när du är här. Trygghet är A och O när man som kund lämnar sin kropp och själ till någon under behandling. Och därför är mitt mål att du alltid ska känna dig trygg och väl omhändertagen av mig, oavsett vilken behandling du är intresserad utav.

Kontakt
0

Nina Rawshani

Legitimerad läkare
Specialist, akutsjukvård
Specialist, anestesi (pågående utbildning)

Som läkare är patienters och kollegors förtroende oerhört värdefullt för mig. Att mina patienter känner sig hörda är av yttersta vikt.

 

I mitt arbete som injektionsbehandlare håller jag samma linje. Med god kommunikation och planering uppnår vi en gemensam målbild, där vi strävar efter ett naturligt resultat, en säker behandling och en bra upplevelse. Välkommen!

Kontakt

Christina Bech

Frisör

Med lång erfarenhet inom yrket strävar jag alltid efter att ge mina kunder kvalité och resultat. Jag erbjuder allt ifrån klipp, färg och permanent till styling, och befinner mig regelbundet på mässor och event för att kunna ge det bästa utav det senaste.

Kontakt
Unna dig en ansiktsbehandling.