Amytiz injektionsbehandlingar

Injektionsbehandlingar

Konsultation och medicinsk genomgång
Vi börjar alltid med att genomföra en konsultation innan behandlingen. Där går vi igenom dina tankar kring behandlingen och önskemål för resultatet. Du som kund får fylla i en hälsodeklaration, en medicinsk genomgång för att säkerställa behandlingarna och minimera risker för eventuella biverkningar. En fotodokumentation innan och efter behandling genomförs i journalföringssyfte. Det kan också vara av värde de gånger du som kund vill följa ett behandlingsresultat. All dokumentation följer sedervanlig sekretesshantering.

Botox

Ca Tid

Pris

Ett område

20 min

2100 kr

Två områden

2800 kr

Tre områden

3500 kr

Glabella (argrynkan), Kråksparkar och Pannan

Ca Tid

Pris

Microbotox

Behandlingen börja med en rengöring. Därefter blandas botox med ett anti-ageing serum som sedan stämplas in i huden med en liten behållare med 20 små nålar. Detta gör att porerna drar ihop sig, jämnar och slätar ut huden och förbättrar ytliga acneärr. Behandlingen avslutas med en kylmask.

40 min

2500 kr

Fillers

Ca Tid

Pris

Använder filler av märket Belotero och Revolax.

Läppar, Nasiolabiala veck, Marionett linjer/sura mungipor

30 min

3000 kr

Haka/kindben/käklinje 2ml

40 min

4200 kr

Hyalas

Borttagning av filler

20 min

1500 kr

Profhilo

Ca Tid

Pris

Profilho är en filler men den bygger inte upp som vanlig filler. Den appliceras på 5 ställen på varje ansiktshalva. Produkten flyter sedan ut under huden där hyaluronsyra drar till sig fukt och resultatet blir en jämnare och slätare hudstruktur där den stärker vävnaden på sikt. Den kickar igång den egna kollagenproduktionen. Det blir framför allt den nedre ansiktshalvan som får ett lyft men även kindben blir mer utmärkande. Rekommendationen är 2 behandling med 1 månads mellanrum. Därefter gör behandlingen var 6 månad.

1 behandling

30 min

3500 kr

2 behandlingar

6000 kr

Fettreducering

Ca Tid

Pris

Bryter ner fettceller. Områden som kan behandlas är dubbelhaka, kärlekshandtag, mage, lår. Även mindre områden som under ögonen. Ofta krävs 4 behandlingar med minst 2 veckor mellanrum.

Dermaheal LL (medel)

2500 kr

Kur Dermaheal LL

4 behandlingar

8000 kr

Prostolane inner B (medelstark)

30 min

3000 kr

Kur Prostolane inner B

4 behandlingar

11200 kr

Prostolane inner B SE (stark)

4000 kr

Kur Prostolane inner B SE

4 behandlingar

14000 kr

Vi som arbetar med Injektionsbehandlingar

Emma Larsson

Legitimerad läkare, Certifierad Injektionbehandlare

Jag är legitimerad läkare och har specialist-utbildat mig inom kirurgi. Är även utbildad inom estetiska injektioner och vidareutbildar mig ständigt för att hålla mig uppdaterad.
Jag strävar alltid efter ett naturligt resultat!

Boka tid med Emma

© 2021 Amytiz Hudvård & Välbefinnande AB