Soheila Lashgary

Auktoriserad hudterapeut, specialiserad hudterapeut/Dermatolog, innehar lasercertifikat.

Med lång erfarenhet av hudvård i alla dess former är det viktigt för mig att ständigt delta i allt från specifika kurser till stora hudvårds-kongresser som anordnas runtom i världen. Kunskap är min vägledare för att jag ska kunna erbjuda mina kunder det bästa och allra senaste.

 

Engagemang, lyhördhet och ödmjukhet är mina ledord. Du som kund ska känna att du är i trygga och erfarna händer. Avkoppling, förnyelse och positiv energi är det du har med dig efter avslutad behandling

Kontakt
Klara Jungner

Klara Jungner

Auktoriserad hud- och spaterapeut

Att ta hand om andra är något som jag alltid haft ett stort intresse för och som legat mig varmt om hjärtat. När du är på behandling hos mig är mitt mål att du ska känna dig avkopplad, fylld med ny energi och ett inre lugn som håller i.

 

Oavsett behandling är det ditt behov som ligger i fokus.

Kontakt

Hitomi Yamaguchi

Frisör
Head SPA-terapeut

Jag älskar mitt yrke och ger allt för mina kunder och är oerhört mån om att mina kunder får en behaglig upplevelse och att de går härifrån nöjda. Jag är kreativ och mina styrkor som frisör förutom klippning är styling samt färg/toning och slingor. Jag lägger stor vikt vid att hålla mig uppdaterad med de senaste trenderna inom mitt yrke.
Välkommen till en avkopplande stund.

Kontakt
Emma Larsson

Emma Larsson

Legitimerad läkare
Certifierad Injektionbehandlare

Jag är legitimerad läkare och har specialist-utbildat mig inom kirurgi. Är även utbildad inom estetiska injektioner och vidareutbildar mig ständigt för att hålla mig uppdaterad.
Jag strävar alltid efter ett naturligt resultat!

Kontakt
Caroline Wallbäck Hudterapeut

Caroline Wallbäck 

Auktoriserad hud- och spaterapeut

Jag älskar att hjälpa andra människor, vilket du kommer att märka när du är här. Trygghet är A och O när man som kund lämnar sin kropp och själ till någon under behandling. Och därför är mitt mål att du alltid ska känna dig trygg och väl omhändertagen av mig, oavsett vilken behandling du är intresserad av.

Kontakt
Unna dig en ansiktsbehandling.