Ansiktsbehandling

Letar du efter en bra ansiktsbehandling i Göteborg? Amytiz erbjuder exklusiva och välgörande ansiktsbehandlingar för dig som vill ha en renare och friskare hud. Behandlingarna hos oss anpassas efter din hudtyp och vi använder de produkter som är bäst lämpade för att din ansiktsbehandling skall ge resultat. Låta oss vårda din hud med jämna mellanrum. Följ sen de rekommendationer du får av oss för dina hudvårdsrutiner hemma så gör du en investering i din hudhälsa. Du och din hud kommer garanterat må bättre.

Alla moment nedan ingår oavsett vilken ansiktsbehandling du väljer:
**Rengöring, Hudanalys, Peeling, Ansiktsmask, Mjukgörare och hudvårdande foundation från Nimue om du så önskar.

Lyx och resultat

En ansiktsbehandling på Amytiz i Göteborg är mycket mer än bara en skön lyxig stund. Utöver njutningen du upplever under din tid här hos oss har behandlingen många fördelar för huden i ditt ansikte. Att få en professionell ansiktsbehandling förbättrar utseendet, spänsten och hälsan i din hud. Vid regelbundna besök kan du räkna med att behandlingens fördelar blir varaktiga över tid. Rätt utförda ansiktsbehandlingar dränerar slaggprodukter och ger huden en härlig ungdomlig lyster. Alla våra klassiska ansiktsbehandlingar, specialbehandlingar samt avancerad hudvård skräddarsys efter dina behov och önskemål och är en totalupplevelse för både hud och sinne.

Behandlingar

Ca Tid

Pris

Ansiktsbehandling Lyx

En lyxbehandling med extra allt

45 min

1995 kr

Klassisk ansiktsbehandling

Vill du slappna av och få en ren och fräsch hud? Unna dig en djuprengörande klassisk ansiktsbehandling som anpassas helt efter din huds behov. I den här behandlingen ingår även brynplockning samt en skön massage av ansikte, hals samt dekolletage. Din hud dräneras på slaggämnen och får en härlig lyster. Ansiktsbehandlingen avslutas med ansiktsmask och kräm.

90 min

1595 kr

Tillval i samband med ansiktsbehandling:

Gua Sha massage

245 kr

Pro Power Eye Peel

245 kr

AHA-Pensling

350 kr

ESSE Ampull

350 kr

Fransfärgning

425 kr

Brynfärgning (detta pris gäller endast vid klassisk ansiktsbehandling, där även brynplockning ingår)

350 kr

Konsultation

kostnadsfri vid köp av tre produkter eller att summan dras av vid nästa bokade besök/behandling

15 min

600 kr

Klassisk man

Djuprengöring, Massage

75 min

1495 kr

Ansiktsbehandling med inriktning

Åldrad/Fuktfattig eller Känslig/Sensitiviserad

45 min

1095 kr

Ansiktsbehandling bas

Fokus ligger på portömning

60 min

1295 kr

Ansiktsbehandling med AHA-pensling

Effektiv mot torrhet, linjer, oren eller åldrad hud. Behandlingen bygger upp fukten i huden och gör den slätare, fastare med en klar lyster.

75 min

1595 kr

Avancerade behandlingar

Amytiz erbjuder allt din hud behöver inklusive specialbehandlingar med en högre koncentration av djupverkande ingredienser. Allt för att ge optimalt resultat. Varje behandling är unik och anpassas efter dina behov och preferenser. Exempel på avancerad hudvård är microneedling, kemisk peeling samt IPL/Laser.

Dermapen 4™ Microneedling

Dermapen 4™ är en avancerad behandling som med sina sexton sterila engångsnålar förs över hudytan och skapar tusentals mikroskopiska kanaler i huden och stimulerar den naturliga kollagen-produktionen, vilket gradvis bygger upp en fin och slät hy inifrån.

Nyproduktionen av tillväxtfaktorer och naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av tex fraktionerad laser men Dermapen4™ har en kortare återhämtningstid.

En Dermapen4™-behandling passar alla hudtyper/hudfärger, metoden har mer djupgående effekt för att behandla slapp och åldrad hud, rynkor och fina linjer, acneärr, förstorade porer.

Vi rekommenderar en grundkur på sex behandlingar med två till sex veckors mellanrum för att ett optimalt resultat. Många ser resultat redan efter första behandlingen, och mer varaktiga resultat kommer efter tre till sex behandlingar. Effekten fortsätter att utvecklas sex till tolv månader efter en behandlingskur och för allra bästa resultat rekommenderar vi alltid särskilda hudprodukter som ska användas hemma.

Huden är normalt lite röd och lätt svullen efter varje behandling. Detta lägger sig efter en till två dagar men efter en behandling där nålarna gått lite djupare kan rodnaden sitta i under en vecka. Efter behandlingen är det viktigt att du försöker att inte röra vid ansiktet för mycket. Fysisk ansträngning eller bastubad som gör att du svettas samt makeup bör undvikas minst två dygn efteråt.

Dermapen 4™ Microneedling

Ca Tid

Pris

Dermapen 4™ Partibehandling

Exempelvis runt mun, ögon eller ett ärr på ansiktet

30 min

1295 kr

Dermapen 4™ Ansikte

45 min

2395 kr

Dermapen 4™ Ansikte och hals

60 min

3195 kr

Dermapen 4™ Ansikte, hals och dekolletage

75 min

4095 kr

Ca Tid

Pris

PRX-T33 Kemisk Peeling

Dunderbehandlingen mot rynkor och fina linjer. Den behandlar även effektivt pigmenteringar, ärr samt torrhet i huden . Behandlingen är nålfri, biorevitaliserande med TCA-syra och Väteperoxid. Behandlingen är likvärdig med en filler. Dessutom finns en kollagenuppbyggande effekt, behandlingen hjälper huden även på sikt. Behandlingen rekommenderas i kur om 4 behandlingstillfällen, passar alla hudtyper och kan göras året om.

30 min

1995 kr

PRX-T33 Kemisk Peeling

5 gånger

7975 kr

Tillägg microneedling & PRX

Toppa din kur med med två st kombo-behandlingar (Microneedling & PRX) i andra och femte behandlingen.

10985 kr

NBE 100 Nannic

Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar. Unikt utvecklad elektromagnetiskt system möjliggör att vi kan påverka cellmembranen obalans och ge ett enastående resultat, Behandlingen är ljuvlig genom sin värmande massage.

75 min

1695 kr

Hur går en ansiktsbehandling till?

Konsultation

Vi börjar ofta behandlingen med en konsultation där vi ställer frågor om din hud. Vi tar reda på om du har några särskilda besvär och vilka produkter och kosttillskott du använder i dagsläget. Beroende på dina svar kan olika behandlingar tillämpas.

Rengöring

Sedan är det dags för en rengöring. Hudterapeuten låter dig hitta en bekväm liggande position i behandlingsstolen. I nästa steg får du håret insvept i en handduk och en avslappnande ansiktsrengöring påbörjas. Vårt mål är att du skall känna dig mycket bekväm och väl omhändertagen under hela behandlingen. Vi har mysiga behandlingsrum med dämpad belysning för att du skall få en så avslappnande upplevelse som möjligt.

Hudanalys

Syftet är att fastställa vilken hudtyp du har (torr, känslig, normal, oljig eller en kombination av dessa). Hudanalysen görs även för att se om du har några hudproblem såsom pormaskar, akne, åldrad hud, solskador eller yttorr hud. Efter hudanalysen förklarar hudterapeuten vilka produkter och behandlingar som är mest lämpliga för din situation.

Ånga

Under de flesta ansiktsbehandlingar används vapozon som blåser en lätt ström av varm ånga mot ansiktet. Detta är för att huden skall slappna av och mjukas upp, det blir då lättare för hudterapeuten att avlägsna pormaskar från huden. Det är vanligt att en mekanisk exfoliering utförs under tiden man ångar ansiktet. Är din hud mycket känslig kan det hända att terapeuten väljer att avstå från att använda ånga.

Exfoliering

En metod som ofta används för att avlägsna döda hudceller kallas för exfoliering och kan utföras antingen kemiskt eller mekaniskt. En kemisk exfoliering innebär att man använder enzymer och syror för att lösgöra de döda hudcellerna. En skonsam kemisk exfoliering görs även den vanligtvis under tiden ansiktet ångas. Gör man en starkare variant av exfoliering är det ofta som en behandling i sig.

Ansiktsmassage

Utförs under behandlingen för att du skall få total avkoppling och för att stimulera din hud och dina ansiktsmuskler.

Ansiktsmask

Du får en ansiktsmask anpassad efter din hudtyp och behov.

Återfuktning och rekommendationer

Mot slutet av din ansiktsbehandling appliceras serum samt en återfuktande kräm.
Du får råd och förslag av din hudterapeut om hur du bäst kan sköta om din hud på egen hand. En del av hudterapeutens jobb är att rekommendera produkter för din hudvård och hudhälsa. Du skall dock inte känna dig tvingad att köpa de produkter som rekommenderas utan det är helt valfritt.

Vad gör en ansiktsbehandling för din hud?

Ansiktsbehandling är ett av de bästa och enklaste sätten för dig att ta hand om din hud!. Behandlingen renar huden från döda hudceller, återfuktar och ger huden nytt liv och näring. Resultat blir ofta att huden ser fräschare och yngre ut. Ansiktsbehandlingar har bäst effekt när de är del av ett pågående hudvårdsprogram, hos våra erfarna hudterapeuter får du den bästa hudvårdsrutinen.

Vilken sorts ansiktsbehandling är rätt för dig?

När det kommer till att välja ansiktsbehandling finns det egentligen inget bättre sätt än att låta en hudterapeut utföra en hudanalys och konsultation för att sedan rekommendera en behandling. Våra mest uppskattade ansiktsbehandlingar är :Ansiktsbehandling BAS och Ansiktsbehandling Klassisk till att börja med för att förbereda huden för eventuella avancerade behandlingar.

Hur ofta skall man gå på ansiktsbehandling?

Det är individuellt och varierar därmed från person till person. Att gå på regelbundna ansiktsbehandlingar dvs var fjärde vecka bidrar till optimal hudhälsa. Det minst antal ansiktsbehandlingar vi rekommenderar per år att försöka gå sex gånger per år.

Kvalitetssäkring

Tänker du på vem som behandlar din hud? För oss är din trygghet viktig vilket du ska kunna känna hos våra auktoriserade terapeuter. Vi erbjuder alltid högsta möjliga standard inom hud -och skönhetsvård. Vi på Amytiz är medlemmar i Sveriges hudterapeuters Riksorganisation, SHR, som är en rikstäckande branschorganisation för Auktoriserade Hudterapeuter. Vi arbetar efter etiska regler och har behandlingsskadeförsäkring, en trygghet för dig som kund.


Organisationen garanterar att medlemmarna har en gedigen utbildning, utför professionella behandlingar och deltar kontinuerligt i fortbildningar för att kunna behålla sin certifiering.

Handla ansiktsvårdsprodukter

Alla Ansiktsvårdsprodukter

Vi som arbetar med Ansiktsbehandling

Soheila Lashgary

Auktoriserad hudterapeut, specialiserad hudterapeut/dermatologi. Innehar lasercertifikat

Med lång erfarenhet av hudvård i alla dess former är det viktigt för mig att ständigt delta i allt från specifika kurser till stora hudvårds-kongresser som anordnas runtom i världen. Kunskap är min vägledare för att jag ska kunna erbjuda mina kunder det bästa och allra senaste.

Engagemang, lyhördhet och ödmjukhet är mina ledord. Du som kund ska känna att du är i trygga och erfarna händer. Avkoppling, förnyelse och positiv energi är det du har med dig efter avslutad behandling.

Boka tid med Soheila

Klara Jungner

Auktoriserad hud- och spaterapeut

Att ta hand om andra är något som jag alltid haft ett stort intresse för och som legat mig varmt om hjärtat. När du är på behandling hos mig är mitt mål att du ska känna dig avkopplad, fylld med ny energi och ett inre lugn som håller i.

Oavsett behandling är det ditt behov som ligger i fokus.

Boka tid med Klara

© 2024 Amytiz Hudvård & Välbefinnande AB