Ansiktsbehandling Göteborg

Letar du efter en bra ansiktsbehandling i Göteborg? Amytiz erbjuder exklusiva och välgörande ansiktsbehandlingar för dig som vill ha en renare och friskare hud. Behandlingarna hos oss anpassas efter din hudtyp och vi använder de produkter som är bäst lämpade för att din ansiktsbehandling skall ge resultat. Låta oss vårda din hud med jämna mellanrum. Följ sen de rekommendationer du får av oss för dina hudvårdsrutiner hemma så gör du en investering i din hudhälsa. Du och din hud kommer garanterat må bättre.

 

Alla moment nedan ingår oavsett vilken behandling du väljer:
**Rengöring, Hudanalys, Peeling, Ansiktsmask, Mjukgörare och hudvårdande foundation från Nimue om du så önskar.

Klassisk ansiktsbehandling

Vill du slappna av och få en ren och fräsch hud? Unna dig en djuprengörande behandling som anpassas helt efter din huds behov. I en klassisk behandling ingår rengöring, peeling, portömning och massage. Din hud dräneras på slaggämnen och får en härlig lyster. Ansiktsbehandlingen avslutas med mask och kräm.

Avancerade behandlingar

Amytiz erbjuder allt din hud behöver, från en klassisk ansiktsbehandling till olika specialbehandlingar med en högre koncentration av djupverkande ingredienser. Allt för att ge optimalt resultat. Varje behandling är unik och anpassas efter dina behov och preferenser.

Exklusiva produkter

Bra hudvård blir ännu bättre med rätt rådgivning och rätt val av produkter. Hos oss får du en personligt utformad hudanalys och hjälp att ta fram rätt produkter för både behandling och hemmabruk. Du har också möjlighet att få en behandlingsplan för just din hud. Det tycker vi att du är värd.

Behandlingar

 • Klassisk ansiktsbehandling

  90 min 1295:-
Boka

Tillval i samband med ansiktsbehandling:

 • AHA-Pensling

  295:-
 • ESSE Ampull

  295:-
 • Fransfärgning

  295:-
 • Brynfärgning (inklusive plock)

  245:-
 • Brynplockning (ingår i klassisk)

  125:-
Boka
 • Konsultation

  * kostnadsfri vid köp av två produkter eller att summan dras av vid nästa bokade besök/behandling

  15 min 345:-
Boka
 • Klassisk man

  **Djuprengöring, Massage

  75 min 1195:-
Boka
 • Ansiktsbehandling med inriktning

  **Åldrad/Fuktfattig **Känslig/Sensitiviserad

  45 min 795:-
Boka
 • Ansiktsbehandling bas

  **Fokus ligger på portömning

  60 min 995:-
Boka
 • Ansiktsbehandling med AHA-pensling

  **Effektiv mot torrhet, linjer, oren eller åldrad hud. Behandlingen bygger upp fukten i huden och gör den slätare, fastare med en klar lyster.

  75 min 1295:-
Boka

Avancerade behandlingar

Microneedling

En behandling som stimulerar hudens tillväxtfaktorer och kollagenproduktion. Behandlingen är mycket effektiv för att minska ärr och rynkor samt ger en förbättring av hudens textur och färg.

 • Microneedling - Handrygg inkl. fingrar

  45 min 1695:-
 • Microneedling - Helt ansikte

  60 min 1695:-
 • Microneedling - Helt ansikte, hals och dekolletage

  60 min 2895:-
 • Microneedling - Helt ansikte och hals

  60 min 2395:-
 • Microneedling - Kinder

  45 min 1395:-
 • Microneedling - Käklinje och haka

  45 min 1395:-
 • Microneedling - Panna

  45 min 1395:-
 • Microneedling - T-zon

  45 min 1395:-
 • Microneedling - Ögonlockslyft

  45 min 1395:-
 • Microneedling - Överläpp

  30 min 1195:-
Boka

Kemisk Peeling

30 min 1995:- (kur 3 ggr för 1500:-)

PRX T33 är den nya generationens TCA-peel för alla olika hudtyper och åldrar. Orsakar ej ”frosting”, och kan användas under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet. Behandlingen är även näst intill smärtfri och orsakar minimal fjällning.
PRXT33 är en ”snällare” behandling än traditionell TCA peeling och anledningen till det är den unika patenterade formuleringen bestående av en kombination av TCA, väteperoxid samt kojliksyra.

 

PRX används både på ansikte och kropp för att motverka och reducera t.ex. rynkor och linjer, pigmenteringar/ solfläckar, torr hud, förlorad elasticitet, melasma, åldrad hud, ärrbildningar och bristningar.

 

PRXT33 är dessutom möjlig att kombinera med microneedling vilket höjer behandlingen till en annan nivå. PRXT33 är klassad som en medicintekniskt produkt och är CE-märkt med internationellt patent.

Boka

Mesoterapi

75 min 1295:-

Genom elektriska impulser (RF-radiovågor) slussas aktiva ämnen in i huden. Ämnena tas upp i huden och hjälper till att återställa hudens struktur. Med hjälp av naturliga ämnen, som vitaminer, mineraler och främst hyaloronsyra stimuleras Collagen tätheten som i sin tur bidrar till mer spänst i huden. Huden får en naturlig fuktnivå vilket ger en vackrare och friskare utseende. För hållbart och tydligt resultat krävs 6-12 behandlingar och regelbunden underhållsbehandling. Fördelen med den moderna varianten Meso Pro är att den är helt smärtfri.

Boka

NBE Nannic

75 min 1495:-

Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar. Unikt utvecklad elektromagnetiskt system möjliggör att vi kan påverka cellmembranen obalans och ge ett enastående resultat, Behandlingen är ljuvlig genom sin värmande massage.

Boka

Microdermabrasion

60 min 995:-

Mikrodermabration är en effektiv form av skonsam hudslipning mot åldrad, livlös och solskadad hud. Hudens yttersta lager slipas bort vilket resulterar i cellförnyelsestimulering. Behandlingmetoden bygger på att ett munstycke förs över hudytan och skapar ett vakuum samtidigt som steriliserade aluminiumkristaller blåses ut och varsamt slipar huden.

Boka

Microneedling

45 min 1295:-

En behandling som stimulerar hudens tillväxtfaktorer och kollagenproduktion. Behandlingen är mycket effektiv för att minska ärr och rynkor samt ger en förbättring av hudens textur och färg.

Boka

Lyx och resultat

En ansiktsbehandling hos Amytiz i Göteborg är mycket mer än bara en skön lyxig stund. Utöver njutningen du upplever under din tid här hos Amytiz har behandlingen många fördelar för huden i ditt ansikte. Att få en professionell ansiktsbehandling förbättrar utseendet, spänsten och hälsan i din hud. Vid regelbundna besök kan du räkna med att behandlingens fördelar blir varaktiga över tid. Rätt utförda ansiktsbehandlingar dränerar slaggprodukter och ger huden en härlig ungdomlig lyster. Alla våra klassiska ansiktsbehandlingar, specialbehandlingar samt avancerad hudvård skräddarsys efter dina behov och önskemål och är en totalupplevelse för både hud och sinne.

Ansiktsbehandling hos Amytiz i Göteborg

Hur går en ansiktsbehandling till?

Konsultation

Vi börjar ofta behandlingen med en konsultation där vi ställer frågor om din hud. Vi tar reda på om du har några särskilda besvär och vilka produkter och kosttillskott du använder i dagsläget. Beroende på dina svar kan olika behandlingar tillämpas.

Rengöring

Sedan är det dags för en rengöring. Hudterapeuten låter dig hitta en bekväm liggande position i behandlingsstolen. I nästa steg får du håret insvept i en handduk och en avslappnande ansiktsrengöring påbörjas. Vårt mål är att du skall känna dig mycket bekväm och väl omhändertagen under hela behandlingen. Vi har små mysiga behandlingsrum med dämpad belysning för att du skall få en så avslappnande upplevelse som möjligt.

Hudanalys

När det är lämpligt utför vi en hudanalys. Vi täcker för dina ögon eftersom vi använder oss av en stark lampa med förstoringsglas för att inspektera din hud på djupet. Syftet är att fastställa vilken hudtyp du har (torr, känslig, normal, oljig eller en kombination av dessa). Hudanalysen görs även för att se om du har några hudproblem såsom pormaskar, akne, åldring, solskador eller uttorkning. Efter hudanalysen förklarar hudterapeuten vilka produkter och behandlingar som är mest lämpliga för din situation.

Ånga

Under de flesta ansiktsbehandlingar används en ångmaskin som blåser en lätt ström av varm ånga mot ansiktet. Detta är för att huden skall slappna av och mjukas upp, det blir då lättare för hudterapeuten att avlägsna pormaskar från huden. Det är vanligt att en mekanisk exfoliering utförs under tiden man ångar ansiktet. Är din hud mycket känslig kan det hända att terapeuten väljer att avstå från att använda ånga.

Exfoliering

En metod som ofta används för att avlägsna döda hudceller kallas för exfoliering och kan utföras antingen kemiskt eller mekaniskt. En kemisk exfoliering innebär att man använder enzymer och syror för att lösgöra de döda hudcellerna. En skonsam kemisk exfoliering görs även den vanligtvis under tiden ansiktet ångas. Gör man en starkare variant av exfoliering är det ofta som en behandling i sig.

Ansiktsmassage

Utförs under behandlingen för att du skall bli avslappnad och för att stimulera din hud och dina ansiktsmuskler.

Ansiktsmask

Du får en ansiktsmask anpassad efter din hudtyp och situation, vanligtvis får du en huvudmassage eller någon annan avslappnande massage under tiden ansiktsmasken är på.

Återfuktning och rekommendationer

Mot slutet av din ansiktsbehandling appliceras fuktgivande krämer och andra produkter anpassade för din hud och slutligen får du råd av din hudterapeut om hur du bäst kan sköta om din hud på egen hand. En del av hudterapeutens jobb är att rekommendera produkter för din hudvård. Du skall dock inte känna dig tvingad att köpa de produkter som rekommenderas utan det är helt valfritt.

Vad gör en ansiktsbehandling för din hud?

Ansiktsbehandling är ett av de bästa sätten för dig att ta hand om din hud! Särskilt när den utförs av en erfaren hudterapeut. Behandlingen renar huden med hjälp av ånga, rengörande produkter, ansiktsmask och peeling. Dessa produkter och metoder rensar bort döda hudceller, återfuktar och ger huden ny näring. Resultat blir ofta att huden ser fräschare och yngre ut. Ansiktsbehandlingar har bäst effekt när de är del av ett pågående hudvårdsprogram, hos oss ingår hudanalys och rådgivning i behandlingen.

Vilken sorts ansiktsbehandling är rätt för dig?

När det kommer till att välja ansiktsbehandling finns det egentligen inget bättre sätt än att låta en hudterapeut utföra en hudanalys och konsultation för att sedan rekommendera en behandling.

Hur ofta skall man gå på ansiktsbehandling?

Det är individuellt och varierar därmed från person till person. Att gå på ansiktsbehandling ungefär en gång per månad är optimalt för de flesta. Är det för ofta kan du åtminstone försöka gå på ansiktsbehandling fyra gånger om året. En behandling varje gång årstiderna skiftar. Om du behandlar något särskilt hudproblem kan du behöva gå på behandling

Låt oss ta hand om dig.