Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för produktnyheter, erbjudanden och tips för din hud.

Prenumerera

Om Salongen

Amytiz är en exklusiv hudvårdsklinik & skönhetssalong i Göteborg som fokuserar på avancerad hudvård som ger märkbara resultat. I vår moderna skönhetssalong i hjärtat av Göteborg erbjuds du som kund ett brett utbud av behandlingar för både kropp och ansikte. Vi har viljan, kunskapen och erfarenheten som krävs för att behandla och vägleda dig till en stark, frisk och välmående hud. Vi utgår från dina behov som vägledning för att ge dig bästa möjliga hudvård.

Varför välja oss?

Vår ambition är att erbjuda den bästa hudvården i Göteborg som ger stadigvarande resultat. Det är vår målmedvetenhet, expertis och viljan att alltid erbjuda det lilla extra som skiljer oss från en traditionell hudklinik. Vi nöjer oss inte enbart med att leverera bra hudvård. Vi strävar alltid efter mer. Vi vill erbjuda våra kunder behandlingar och produkter av högsta klass. Vi utför allt från klassiska ansiktsbehandlingar till avancerad hudvård som t.ex IPL/Laser, mikroneedling och kemisk peeling.

Oavsett om du söker en stund avkoppling för att samla ny energi eller önskar behandla oönskade hårväxt eller pigmenteringar, åldrad hud eller rosacea, ser vi på Amytiz fram emot att hjälpa dig. Våra goda kunskaper gör det möjligt att uppnå de resultat som du eftersträvar. Utöver den professionella hjälp du får under ditt besök hos oss får du även med dig de råd och verktyg för att bevara resultaten i längden.

Vi som arbetar på salongen

Soheila Lashgary

Auktoriserad hudterapeut, specialiserad hudterapeut/dermatologi. Innehar lasercertifikat

Med lång erfarenhet av hudvård i alla dess former är det viktigt för mig att ständigt delta i allt från specifika kurser till stora hudvårds-kongresser som anordnas runtom i världen. Kunskap är min vägledare för att jag ska kunna erbjuda mina kunder det bästa och allra senaste.

Engagemang, lyhördhet och ödmjukhet är mina ledord. Du som kund ska känna att du är i trygga och erfarna händer. Avkoppling, förnyelse och positiv energi är det du har med dig efter avslutad behandling.

Boka tid med Soheila

Klara Jungner

Auktoriserad hud- och spaterapeut

Att ta hand om andra är något som jag alltid haft ett stort intresse för och som legat mig varmt om hjärtat. När du är på behandling hos mig är mitt mål att du ska känna dig avkopplad, fylld med ny energi och ett inre lugn som håller i.

Oavsett behandling är det ditt behov som ligger i fokus.

Boka tid med Klara

Hitomi Yamaguchi

Frisör, Head SPA-terapeut

Jag älskar mitt yrke och ger allt för mina kunder och är oerhört mån om att mina kunder får en behaglig upplevelse och att de går härifrån nöjda. Jag är kreativ och mina styrkor som frisör förutom klippning är styling samt färg/toning och slingor. Jag lägger stor vikt vid att hålla mig uppdaterad med de senaste trenderna inom mitt yrke.

Välkommen till en avkopplande stund.

Boka tid med Hitomi

Kontakta oss

Övre Husargatan 19
413 14 Göteborg

031-26 00 00

0703030308

info@amytiz.se

Öppettider

tisdag – fredag: 10-18
övrig tid enligt överenskommelse

© 2024 Amytiz Hudvård & Välbefinnande AB